C VIEW Stockholm

"Möten med människor, kulturer och hållbart ledarskap & utveckling har alltid intresserat mig. Adderar vi därtill natur, rörelse och aktiviteter så speglar det tydligt vad C VIEW's arrangemang bygger på". - Carina Hiller, VD och grundare av C VIEW Stockholm AB.

Under åren har vi genomfört stora och små företags-arrangemang såväl i Sverige som i Europa. Projekten innehåller alltid personlig & snabb service, rådgivning samt gedigen destinationskunskap. Alla upplevelser och tjänster bygger på att de ska vara hållbara ur ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt perspektiv.

Ett av mina personliga favoritställen i Sverige är Stockholms Skärgård. Hit tar jag alltid med mig utländska gäster, bjuder på svenska smaker och låter besökarna få uppleva tystnaden, skären och klipporna.

Åker vi utomlands så har jag ett guldkorn i norra Lazio, Italien. Här bland oliv-lundarna får deltagarna trampa sitt egna vin, gå på tryffel-vandring eller bara njuta av den goda maten. Jag försöker alltid hitta det lilla extra till kunden – det som sätter guldkant och ger en röd tråd till upplevelsen.

Belöningen är att se deltagarna nöjda och att upplevelsen ger glädje, energi och möjligheten att knyta nya kontakter.

Att hitta hållbara upplevelser och destinationer är något jag brinner för och därför är det extra roligt att få hjälpa just er med research och projektledning av ert nästa event.

Vi berättar gärna mer.

Skicka din förfråga till: info@cviewstockholm.se

Läs mer
Carina Hiller C VIEW Stockholm

C VIEW Stockholm miljömål 

Vi vill hjälpa kunderna att skapa arrangemang som är hållbara ur ett ekonomisk, miljömässig och socialt perspektiv. 

Nedan finner ni våra  miljömål.

  • Kunder och medarbetare informeras och engageras i återvinningsarbetet.
  • Minimering av inköp och användning av engångsförpackningar och material som inte kan återanvändas eller återvinnas.
  • Vi uppmuntrar och informerar om plogging och skräpplockning. Samt ordnar denna typ av aktivitet när vi har kajakaktiviteter eller cykelaktiviteter.
  • Vi erbjuder transfer med förnybara drivmedelsfordon.
  • Vi väljer leverantörer som använder förnybara drivmedel för lastbilar.
  • Vi har en tydlig resepolicy för tjänsteresor som styr mot tågresor samt en bilpolicy som prioriterar tjänstebilar och andra fordon som drivs förnybart, eller tjänstecyklar och kollektivtrafikkort.
Läs mer
Smultron på strå