C VIEW Stockholm

"Kulturer, möten med människor, upplevelser, nya infallsvinklar och lösningar har alltid intresserat mig lite extra. Adderar vi resor, natur, rörelse och aktiviteter till detta hoppas jag det speglar vad jag och mitt företag C VIEW står för!"  - Carina Hiller, VD och grundare av C VIEW Stockholm AB.

Under åren har vi genomfört stora och små företags-arrangemang såväl i Sverige som i Europa. Projekten innehåller alltid personlig & snabb service, rådgivning samt gedigen destinationskunskap. 

Ett av mina personliga favoritställen i Sverige är Stockholms Skärgård. Hit tar jag alltid med mig utländska gäster, bjuder på svenska smaker och låter besökarna få uppleva tystnaden, skären och klipporna.

Åker vi utomlands så har jag ett guldkorn i norra Lazio, Italien. Här bland oliv-lundarna får deltagarna trampa sitt egna vin, gå på tryffel-vandring eller bara njuta av den goda maten. Jag försöker alltid hitta det lilla extra till kunden – det som sätter guldkant och ger en röd tråd till upplevelsen.

Belöningen är att se deltagarna nöjda och att upplevelsen ger glädje, energi och möjligheten att knyta nya kontakter.

Att hitta hållbara upplevelser och destinationer är något jag brinner för och därför är det extra roligt att få hjälpa just er med research och projektledning av ert nästa event.

Vi berättar gärna mer.

Skicka din förfråga till: info@cviewstockholm.se

Läs mer
Carina Hiller C VIEW Stockholm